“The Flow State is what takes life to the next level, for enjoyment and performance. It has been critical to reaching a string of excellent performances.” 
Rebecca Soni – 8 Olympic Medals, World Record Holder
Place your text here.
A New Way to Perform
Deze opleiding omvat alles wat we weten over het creëren van Flow en is gebaseerd op meer dan 40 jaar onderzoek. We gaan de diepte in bij The Scientific Signature of Flow™ en The Pathway to Flow™.
Tijdens de opleiding krijg je een facilitator toegewezen, waarmee je tijdens de opleiding kunt communiceren. In de laatste missie ontvang je een 1-op-1 coachsessie met een TFC coach die jou specifieke feedback zult geven en jou zult helpen bij je uitdagingen en/of het vinden van antwoorden. 
 • Je leert hoe jij je voorbereiding kunt managen om een optimale prestatie te behalen.

 • Je leert hoe jij tijdens je activiteit in flow kunt blijven.

 • Je leert als jij uit flow bent, hoe je weer terug kunt komen.
Je krijgt de mogelijkheid om contact te leggen en te communiceren met mensen over de hele wereld. Je zult leren van experts op verschillende gebieden, TEDx sprekers, Wereldkampioenen, beroemde wetenschappers en coaches van Wereldkampioenen.
Je ontwikkelt diverse praktische flow-skills die jouw ervaring en prestaties maximaliseren. 
  Na afloop van deze opleiding bezit je een duurzaam systeem dat jij op elk moment kunt inzetten bij elk uitdaging in jouw leven.

  Veel sporters geven na de training aan, dat ze deze Flow Skills al veel eerder hadden willen ontwikkelen.
  Wij hebben inmiddels met honderden sporters gewerkt van amateur tot de absolute wereldtop en kijken er naar uit jou te begeleiden.
  The Flow Centre dat wereldwijd actief is in met name Australië, UK en USA, maakt deze kennis, vaardigheden en praktische toepassing nu ook in Nederland beschikbaar.
  • Leer wat een Flow mindset is en hoe je deze ontwikkelt om vaker, langer en intenser flow te ervaren
  • Leer de nieuwste praktische flow-skills die de wereldtop ook gebruikt en leer deze in te zetten in jouw activiteiten.
  • Leer onder druk te presteren en jouw ontwikkeling te optimaliseren
  • Leer constanter te presteren en hoe je jouw motivatie kunt managen
  • Leer hoe je jouw brein en emoties kunt managen en weerbaar wordt voor afleidingen
  Product image
  Flow Certificate - Aanbieding
  In deze opleiding ontwikkel je diverse essentiële praktische flow-skills die je kunt toepassen in al je uitdagingen.
  €299.00
  Place your text here.
  Ontmoet jouw facilitators
  Martijn Leonard is coach, spreker en auteur. Hij studeerde in 2008 af op Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de EUR. Hij kwam als voetballer uit voor Feyenoord en heeft 15 jaar ervaring als voetbaltrainer op elk niveau en leeftijd. Martijn begeleidde (inter)nationaal diverse (top)sporters, teams en coaches die actief zijn bij de amateurs, in de topsport, nationale teams en in de Champions League.
  Susan Jackson is een sportpsycholoog, auteur en mindfulness-meditatie leraar. Sue is een van de meest geciteerde auteurs rondom Flow en schreef samen met Csikszentmihalyi het boek Flow in Sports. Sue hielp vele sporters, van recreanten tot Olympisch Kampioenen naar de optimale psychologische staat, Flow.
  Hoe werkt het?
  De cursus is online, op eigen tempo en je kunt direct starten.

  De cursus is mobiel-, tablet- en desktopvriendelijk en maakt gebruik van de nieuwste e-learning technologie.

  De cursus is gebaseerd op actiegericht leren, met als doel om de kennis en vaardigheden eigen te maken.
  De cursusinhoud, je aantekeningen en communicatie met de communitie en jouw coach bevindt zich allemaal op één platform zodat een gestroomlijnde ervaring ontstaat.
  100% Geld-terug garantie. Als jij je binnen een aantal dagen bedenkt, zullen we het bedrag terugstorten, zonder vragen te stellen.
  Cameron Norsworthy is een coach, auteur, spreker en ondernemer. Hij kwam als tennisser uit voor UK, en kreeg de Outstanding Academic Achievement Prize toegekend voor zijn publicaties op het gebied van Flow en optimaal presteren. Hij heeft verschillende Wereld-kampioenen gecoacht en sporters in verschillende sporten.
  Place your text here.
  Wat anderen zeggen...
  “De relevante kennis en vaardigheden over het creёren van optimale prestaties en ervaringen die je ontvangt is uitstekend. Iedereen die het genoegen heeft om met The Flow Center samen te werken leert nieuwe tools om te floreren (ipv te overleven) en zal nieuwe hoogtepunten bereiken." – Carolina Asenjo – International Marketing Manager, EIT. Event: Graduate Gala

  “Leren over Flow heeft mijn leven op elk gebied veranderd. TFC geeft je een praktisch systeem dat zich bewezen heeft en wat je in elke uitdaging kunt inzetten. Ik had gewild dat ik al eerder over deze kennis en praktische vaardigheden beschikte, want Flow is trainbaar.” - Lorraine Huber, World Champion Skier

  “Na het volgen van de cursus was ik beter in staat om wat mijn prestaties hindert te identificeren en te managen. TFC heeft mijn bewustzijn en inzicht naar een nieuw niveau gekregen, waardoor ik beter kan dealen met mijn uitdagingen.” - Steven Thain - Director

  “Ik ben buitengewoon blij dat TFC mij ondersteund heeft in het creëren van nieuwe frisse doelen en dat ik mijn bedrijf op elk gebied hebt kunnen afstemmen hierop. Dit zorgde voor duidelijkheid en heeft ertoe geleid dat ik mij kon concentreren op wat het belangrijkste is." – William Forwood, Group CEO

  “Je hebt geen idee hoe The Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit TFC meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar.” Nathan Charles – Australian International Rugby Player

  "Flow heeft een groot effect op ons leven, of het nu gaat over het surfen van een golf of in onze relaties. Het vermogen om in het moment te zijn, zonder afleiding, is cruciaal. Het helpt ons onze beslissingen, prestaties en kwaliteit van leven te verbeteren. The Flow Centre geeft ons de beste mogelijkheid om Flow te creëren.” – Tom Carroll – three-time World Champion and voted one of the top 10 greatest surfers of all time.
  Deze training beinvloedt al je
  komende beslissingen.
  Sluit je aan bij duizenden anderen die hun voordeel hebben genomen van deze training. 
  Product image
  Flow Certificate - Aanbieding
  In deze opleiding ontwikkel je diverse essentiële praktische flow-skills die je kunt toepassen in al je uitdagingen.
  €299.00
  Place your text here.
  Place your text here.
  We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten op deze opleiding
  Place your text here.
  Ben je nog niet helemaal zeker of je deze training wilt volgen?
   Heb jij nu alles wat nodig is om:

  - Prestaties te optimaliseren
  - Mijn emoties te managen
  - Weerbaar te zijn
  - Gefocust te blijven als ik afgeleid word.
  - Te presteren onder druk
  - Uitzonderlijke beslissingen te nemen
  - Constant hoge prestaties te behalen
  - Onder druk te vertrouwen op mijzelf
  - Te pieken op het juiste moment