"Als voetballer verdiepte ik mij in alles wat mij beter zou kunnen maken, dus ook in flow. We hebben allemaal het vermogen om in flow te geraken. Dankzij flow kan ieder van ons zichzelf overtreffen." – Ruud van Nistelrooij
Trainen & Coachen op Flow
1) Heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf en je spelers haalt en wil je nog effectiever worden?

2) Belemmeren emoties, gedachten en gevoelens de prestaties van de spelers waarmee jij werkt en/of jouw eigen functioneren?

3) Wordt er door jou of je spelers wisselvallig gepresteerd en komt dat wat in de training wel lukt er niet altijd in de wedstrijd uit?
Dr. Csikszentmihalyi deed meer dan veertig jaar lang psychologisch onderzoek naar Flow en ontdekte dat Flow een optimale staat van bewustzijn is waarin mensen het beste presteren en zich het beste voelen.

Dr. Susan Jackson - een van de oprichters van The Flow Centre (TFC) - vertaalde in samenwerking met dr. Csikszentmihalyi als eerste persoon in de wereld de flow ervaring naar de sportwereld. En met succes!
Op woensdag 23 september 2020 start de training Flow in Voetbal voor trainers en coaches. In vier bijeenkomsten leer je hoe jij flow bij jezelf, je spelers en jouw team creëert.
Voor Nederlandse ondertiteling klik op CC
“Flow sits at the heart of the majority, if not all, of the greatest athletic performances — and those achieved without flow would have been made even more memorable via the experience”

Sue Jackson – Oprichter The Flow Centre
In deze vier bijeenkomsten maak je kennis met Flow en leer je Flow te integreren in voetbal. Na deze vier bijeenkomsten:

  • Heb je kennis en ervaring opgedaan in The Pathway to Flow™ die The Flow Centre heeft ontwikkeld na 15 jaar ervaring met sporters op het hoogste niveau

  • Heb je inzicht gekregen in hoe je kunt trainen en coachen op Flow

  • Heb je de nieuwste inzichten gekregen van de afgelopen 40 jaar Flow onderzoek en ben je bekend met The Scientific Signature of Flow™

  • Ben je je bewuster van de individuele verschillen naar Flow en heb je ervaring opgedaan in het benutten van de kracht van het individu en team.

  • Ben je je bewust van teamflow, interventies naar teamflow en leiderschap naar teamflow

Kortom, in deze vier bijeenkomsten leer je een sportomgeving te creëren die bevorderlijk is voor flow. Dit zorgt ervoor dat jij en je sporters/team beter presteren,  sneller ontwikkelen en meer voldoening en plezier ervaren.
Doel van de Training
Het doel van deze training is dat je leert hoe je vorm creëert, in vorm blijft en hoe je weer in vorm terug komt als je eruit bent geraakt. Deze Flow Training geeft trainers en coaches het inzicht hoe ze Flow bij zichzelf en spelers kunnen creëren, waarmee duurzame optimale prestaties gecreëerd worden.

Per bijeenkomst wordt een van deze vier hoofdthema's behandeld:
Traditionele interventies zorgen lang niet altijd voor prestatieverbetering. Uitgangspunt in de training is een nieuwe evidence-based methode in de sport- en prestatiepsychologie.

Flow-management is een integraal onderdeel geworden naar optimale prestaties van vele sporters en coaches in Australië, Verenigd Koninkrijk en Amerika. The Flow Centre Nederland deelt de inzichten over Flow nu graag in eigen land.
Nieuwe manier van presteren
Data: woensdag 23 sept, 7 okt, 21 okt en 4 nov.

Tijd: van 18:30-21:30 uur (inloop vanaf 18:00 uur)

Locatie: Delft

Kosten: Tot en met zondag 9 augustus kost de training € 299,- (early bird) en vanaf maandag 10 augustus kost de training € 349,- (inclusief koffie, thee en versnaperingen)

Groepsgrootte: Op dit moment nog 2 plaatsen beschikbaar!

Informatie:
Flow in Voetbal - Coachen en Trainen op Flow
De training "Flow in Voetbal" geeft trainer/coaches het inzicht hoe zij flow bij zichzelf, spelers en team kunnen creëren .
€349.00
Bespaar: € 50,-
Let op! Deze aanbieding heeft een tijdslimiet
00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Wil je meer weten over de training Flow in Voetbal?
Werkwijze
We gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk, theoretische onderbouwing en ervaringsgerichte oefeningen.

We richten ons ook op jou en jouw eigen ervaringen, want je leert Flow pas echt door het zelf te ervaren. Hierdoor krijg je concrete handvatten die je kunt toepassen in je werk met anderen.

Doordat we in een groep werken met gelijkgestemde en leergierige mensen, zul je zien dat je snel leerervaringen op doet.
Onze werkwijze is...

1. Wetenschappelijk:
Deze training berust op meer dan 40 jaar Flow onderzoek

2. Praktisch:
Leer praktische Flow Skills die de wereldtop ook gebruikt

3. Actie georiënteerd:
Je leert pas echt door het te ervaren en toe te passen
Door wie?
Martijn Leonard is coach, spreker en auteur. Hij studeerde in 2008 af op Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de EUR. Hij kwam als voetballer uit voor Feyenoord en heeft 15 jaar ervaring als voetbaltrainer op elk niveau en leeftijd. Martijn begeleidde (inter)nationaal diverse (top)sporters, teams en coaches die actief zijn bij de amateurs, in de topsport, nationale teams en in de Champions League.
Deze training wordt gegeven door The Flow Centre in de persoon van Martijn Leonard. Ons team werkt al meer dan 15 jaar met Olympische Kampioenen en sporters actief op het hoogste niveau in met name Nederland, Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk.
"Met Martijn is het fijn samenwerken en hij heeft mij goed geholpen met de knelpunten die ik op en naast de sport had. Ik heb bij Martijn geleerd hoe ik mijn brein kan managen en mij optimaal voorbereiden om de beste prestatie te behalen. Zowel binnen als buiten mijn sport” – Casper Wolf – professioneel Snowboarder 
"Ik heb met heel veel plezier samengewerkt met Martijn. Voor mij persoonlijk zijn eigenschappen als open, eerlijk, betrouwbaar en kennis van zaken erg belangrijk. In onze driejarige samenwerking heb jij deze eigenschappen altijd laten zien” – Wim van Zinnen – professioneel voetballer bij o.a. Feyenoord en NEC 
"In gesprek met Martijn merk je aan alles dat hij de materie echt doorgrond heeft. Het delen van inzichten en het tegen hem aanhouden van problematiek ervaar ik dan ook als zeer nuttig. Zijn invalshoek werkt verrijkend en verhelderend voor mij” –  Robert van der Zwan – Trainer/Coach en ondernemer. 
"Ik zie Martijn als de ultieme flow expert. Door Martijns jarenlange studie, zijn objectieve blik en zijn heldere uitleg is hij één van de fijnste klankborden in mijn leven. Dankzij Martijn ken ik nu mijn unieke Flow DNA en begrijp ik hoe ik die consistent kan inzetten. Dankzij dit inzicht voel ik mij vele malen gelukkiger en productiever. Ik verwacht dat zelfkennis en flow de komende decennia topprioriteit krijgen in de opleiding van onze nieuwe generaties. Ieder persoon die optimale prestaties en zelfontplooiing nastreeft móet dit weten.” –  Alexander Keehnen – Oprichter WIN Mastermind, in het verleden o.a. gewerkt voor Accenture en ING. 
"Je ervaart de theorie in oefeningen en er is veel interactie tijdens de bijeenkomsten over Flow. Het gaat vanzelf, dat maakt het zo leuk! Martijn creeert een mooie Flow ervaring tijdens zijn trainingen en workshops en kan het iedereen aanraden” –  Stefan Luykx – Docent MBO Rijnland en o.a. trainer Aberdeen en ADO Den Haag.  
Enkele opdrachtgevers
Over The Flow Centre
Susan Jackson is een sportpsycholoog en auteur. Sue is een van de meest geciteerde auteurs rondom Flow en schreef samen met Csikszentmihalyi het boek Flow in Sports. Sue hielp vele sporters, van recreanten tot Olympisch Kampioenen naar de optimale psychologische staat, Flow.
Cameron Norsworthy is een coach, auteur, spreker en ondernemer. Hij kwam als tennisser uit voor UK, en kreeg de Outstanding Academic Achievement Prize toegekend voor zijn publicaties op het gebied van Flow en optimaal presteren. Hij heeft verschillende Wereld-kampioenen gecoacht en sporters in verschillende sporten.
The Flow Centre is wereldleider op het gebied van trainen en coachen van optimale prestaties.

We hebben o.a. Wereldkampioenen, CEO's en vele andere professionals getraind, en meerdere boeken en wetenschappelijke artikelen uitgebracht.

The Flow Centre is opgericht door dr Susan Jackson en dr Cameron Norsworthy.
Wat anderen over The Flow Centre zeggen
"Flow heeft een groot effect op ons leven, of het nu gaat over het surfen van een golf of in onze relaties. Het vermogen om in het moment te zijn, zonder afleiding, is cruciaal. Het helpt ons onze beslissingen, prestaties en kwaliteit van leven te verbeteren. The Flow Centre geeft ons de beste mogelijkheid om Flow te creëren.” – Tom Carroll – drie-voudig Wereldkampioen en verkozen tot de Top 10 beste surfers ooit. 

“Na het volgen van de cursus weet ik welke zaken mijn prestaties blokkeren en belemmeren. The Flow Centre heeft mijn bewustzijn over optimaal presteren naar een nieuw niveau gebracht en kan mijzelf nu managen voorafgaand en tijdens mijn uitdagingen. ” - Steven Thain, ex-atleet

“Je hebt geen idee hoe The Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit TFC meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar” Nathan Charles – Australisch Internationaal Rugby Speler
De boodschap van Wereldkampioen Lorraine Huber
Bespaar: € 50,-
Let op! Deze aanbieding heeft
een
tijdslimiet

00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Flow in Voetbal - Coachen en Trainen op Flow
De training "Flow in Voetbal" geeft trainer/coaches het inzicht hoe zij flow bij zichzelf, spelers en team kunnen creëren.
€349.00
Als trainer/coach heb je ongetwijfeld veel sportspecifieke kennis opgedaan. Maar om topvorm - Flow - te creëren gaat het erom, om boven de stof te gaan staan.

Het komt er dan op aan hoe jij en jouw spelers volledig tot expressie kunnen komen middels de sport. Als dat samenkomt ontstaat er Flow en dat is naar ons idee het mooiste wat er is.                     
Topvorm Creëren 
“The definition of a great team, is one that is in flow more frequently than the opposition”.

Phil Jackson – Coach NBA Chicago Bulls
Ben je nog niet helemaal zeker of je deze training wilt volgen?
Heb jij nu alles wat nodig is om:

- Prestaties te optimaliseren
- Emoties te managen
- Weerbaarheid te vergroten
- Gefocust te blijven als je wordt afgeleid. 
- Te presteren onder druk
- Uitzonderlijke beslissingen te nemen
- Constant hoge prestaties te behalen
- Onder druk te vertrouwen op jezelf en
- Te pieken op het juiste moment
Meer vragen?
Mail martijn(at)theflowcentre.com of bezoek The Flow Centre
All rights reserved
Copyright 2019
The Flow Centre Pty Ltd
Bedankt voor je tijd.
Geniet van je dag.