“The key to succes is to fully understand how to apply your greatest talents and strengths in your daily life." – Marcus Buckingham
De Gallup organisatie concludeerde dat mensen die focussen op hun talenten zes keer meer bevlogen zijn dan mensen die dat niet doen en het McKinsey Instituut concludeerde dat werknemers vijf keer productiever zijn in flow.

Het is nu de tijd om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Als ambitieuze professional, leider of ondernemer krijg je met deze training de grootste en belangrijkste waarde voor succes en geluk in handen.

Optimaal functioneren met jouw Talenten
1) Heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt en meer voldoening en plezier uit je werk kunt halen en wil je de tools hiervoor leren?

2) Belemmeren emoties, gedachten en gevoelens jouw functioneren in het werk nadelig en wil je optimaler en productiever functioneren?

3) Wil je de tools leren die ‘s werelds elite ook gebruikt om optimaal te presteren als het erom gaat, zoals bij presentaties, onderhandelingen, afspraken etc.

4. Ervaar je stress en heb je soms weinig energie op je werk en merk je weinig effect van de strategieën om hiermee te dealen en wil je hier meer handvatten in?

Dr. Csikszentmihalyi deed meer dan veertig jaar lang psychologisch onderzoek naar Flow en ontdekte dat Flow een optimale staat van bewustzijn is waarin mensen het beste presteren en zich het beste voelen.
Je werkt hard, bent ambitieus en leergierig en krijgt daardoor ongetwijfeld (weleens) te maken met twijfels, stress, verwachtingen, succes en tegenslag. Je hebt in je ontwikkeling mooie stappen gemaakt, maar voelt dat je nog optimaler kunt functioneren.
“Every living thing enjoys that which it can do best. When you do that thing, you express who you are. You are living the fullest of who you are”

– Dante Alighieri
In vier dagen ontdek je jouw unieke talenten en leer je werken met jouw talenten en Flow skills. Na deze vier dagen:

  • Heb je inzicht gekregen in jouw talenten, persoonlijkheid, niveau van bewustzijn, stressoren en minder ontwikkelde punten.

  • Beschik je over de tools om een werkomgeving te creëren waarin jouw talenten effectief benut worden en weet je hoe je het beste kunt samenwerken met collega's die aanvullende talenten bezitten.

  • Heb je kennis en ervaring opgedaan in De Stappen Naar Flow en essentiële Flow Skills geoefend die The Flow Centre na 15 jaar ervaring met o.a. sporters op het hoogste niveau heeft ontwikkeld.

  • Ben je in staat door middel van persoonlijke leiderschap te kunnen pieken op momenten dat het erom gaat.

  • Heb je nieuwe vrienden, klanten of business partners ontmoet.

Wij hebben inmiddels met honderden werknemers en ondernemers gewerkt en kijken er naar uit jou te ontmoeten.
Doel van de Training
Het doel van deze training is dat je inzicht krijgt in jouw talenten en deze optimaal leert inzetten in je werk en priveleven. Dit zorgt ervoor dat je beter presteert, je sneller ontwikkelt en meer voldoening en plezier ervaart.

Per trainingsdag wordt een van deze vier hoofdthema's behandeld:
Data: 7 sept, 21 sept, 5 okt en 26 okt

Tijd: van 10:00 - 16:30 uur (inloop vanaf 9:30 uur)

Locatie: Den Haag

Kosten: Tot en met vrijdag 31 juli kost de training € 699,- (early bird) en vanaf zaterdag 1 augustus kost de training € 849,- (inclusief koffie, thee, lunch en versnaperingen)

Groepsgrootte: Er is plaats voor 12 deelnemers

Informatie:
Optimaal functioneren met jouw talenten
De training "Optimaal Functioneren met Jouw Talenten" geeft jou inzicht in jouw talenten en hoe je deze optimaal kunt inzetten in jouw werk, voor meer werkgeluk en betere prestaties.
€699.00
Bespaar: € 150,-
Let op! Deze aanbieding heeft een tijdslimiet
00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Meer informatie over de training
Optimaal Functioneren met Jouw Talenten?
Werkwijze
We gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk, theoretische onderbouwing en ervaringsgerichte oefeningen.

We richten ons op jou en jouw eigen ervaringen, want je leert Flow pas echt door het zelf te ervaren. Hierdoor krijg je concrete handvatten die je kunt toepassen in je werk met anderen.

Doordat we in een groep werken met gelijkgestemde en leergierige mensen, zul je zien dat je snel leerervaringen op doet.
Onze werkwijze is...

1. Wetenschappelijk:
Deze training berust op meer dan 40 jaar Flow onderzoek

2. Praktisch:
Leer praktische Flow Skills die de wereldtop ook gebruikt

3. Actie georiënteerd:
Je leert pas echt door het te ervaren en toe te passen
Unieke manier van Testen:

Het lichaam liegt nooit. Wij hebben daardoor een unieke manier van testen. Voor de bepaling van jouw talenten en nieuwe inzichten in jouw persoonlijkheid zullen we daarom een aantal motorische testjes uitvoeren.

Het zal blijken dat je bij het ene testje wel je coördinatie kunt houden en bij de andere niet. Dit bepaald vervolgens niet hoe goed je bent, maar je voorkeur. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en deze bepalen vervolgens o.a. jouw unieke talenten en persoonlijkheid.

“In two hours in flow I can accomplish tremendous things!”

– Sir Richard Branson, oprichter Virgin vliegtuigmaatschappij
Door wie?
Martijn Leonard is coach, spreker en auteur. Hij studeerde in 2008 af op Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de EUR. Hij kwam als voetballer uit voor Feyenoord en heeft 15 jaar ervaring als voetbaltrainer op elk niveau en leeftijd. Martijn begeleidde (inter)nationaal diverse (top)sporters, teams en coaches die actief zijn bij de amateurs, in de topsport, nationale teams en in de Champions League.
Deze training wordt gegeven door The Flow Centre in de persoon van Martijn Leonard. Ons team werkt al meer dan 15 jaar met Olympische Kampioenen en sporters actief op het hoogste niveau in met name Nederland, Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk.
"In gesprek met Martijn merk je aan alles dat hij de materie echt doorgrond heeft. Het delen van inzichten en het tegen hem aanhouden van problematiek ervaar ik dan ook als zeer nuttig. Zijn invalshoek werkt verrijkend en verhelderend voor mij” –  Robert van der Zwan – Trainer/Coach en ondernemer. 
"Ik zie Martijn als de ultieme flow expert. Door Martijns jarenlange studie, zijn objectieve blik en zijn heldere uitleg is hij één van de fijnste klankborden in mijn leven. Dankzij Martijn ken ik nu mijn unieke Flow DNA en begrijp ik hoe ik die consistent kan inzetten. Dankzij dit inzicht voel ik mij vele malen gelukkiger en productiever. Ik verwacht dat zelfkennis en flow de komende decennia topprioriteit krijgen in de opleiding van onze nieuwe generaties. Ieder persoon die optimale prestaties en zelfontplooiing nastreeft móet dit weten.” –  Alexander Keehnen – Oprichter WIN Mastermind, in het verleden o.a. gewerkt voor Accenture en ING. 
"Je ervaart de theorie in oefeningen en er is veel interactie tijdens de bijeenkomsten over Flow. Het gaat vanzelf, dat maakt het zo leuk! Martijn creeert een mooie Flow ervaring tijdens zijn trainingen en workshops en kan het iedereen aanraden” –  Stefan Luykx – Docent MBO Rijnland en o.a. trainer Aberdeen en ADO Den Haag.  
Enkele opdrachtgevers
Over The Flow Centre
Susan Jackson is een sportpsycholoog en auteur. Sue is een van de meest geciteerde auteurs rondom Flow en schreef samen met Csikszentmihalyi het boek Flow in Sports. Sue hielp vele sporters, van recreanten tot Olympisch Kampioenen naar de optimale psychologische staat, Flow.
Cameron Norsworthy is een coach, auteur, spreker en ondernemer. Hij kwam als tennisser uit voor UK, en kreeg de Outstanding Academic Achievement Prize toegekend voor zijn publicaties op het gebied van Flow en optimaal presteren. Hij heeft verschillende Wereld-kampioenen gecoacht en sporters in verschillende sporten.
The Flow Centre is wereldleider op het gebied van trainen en coachen van optimale prestaties.

We hebben o.a. Wereldkampioenen, CEO's en vele andere professionals getraind, en meerdere boeken en wetenschappelijke artikelen uitgebracht.

The Flow Centre is opgericht door dr Susan Jackson en dr Cameron Norsworthy.
Wat anderen over
The Flow Centre zeggen
"Flow heeft een groot effect op ons leven, of het nu gaat over het surfen van een golf of in onze relaties. Het vermogen om in het moment te zijn, zonder afleiding, is cruciaal. Het helpt ons onze beslissingen, prestaties en kwaliteit van leven te verbeteren. The Flow Centre geeft ons de beste mogelijkheid om Flow te creëren.” – Tom Carroll – drie-voudig Wereldkampioen en verkozen tot de Top 10 beste surfers ooit. 

“Na het volgen van de cursus weet ik welke zaken mijn prestaties blokkeren en belemmeren. The Flow Centre heeft mijn bewustzijn over optimaal presteren naar een nieuw niveau gebracht en kan mijzelf nu managen voorafgaand en tijdens mijn uitdagingen. ” - Steven Thain, ex-atleet

“Je hebt geen idee hoe The Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit TFC meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar” Nathan Charles – Australisch Internationaal Rugby Speler
Bespaar: € 150,-
Let op! Deze aanbieding heeft
een
tijdslimiet

00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Optimaal functioneren met jouw Talenten
De training "Optimaal Functioneren met Jouw Talenten" geeft jou inzicht in jouw talenten en hoe je deze optimaal kunt inzetten in jouw werk, voor meer werkgeluk en betere prestaties.
€699.00
"Too few jobs are so designed as to make flow possible. This is where you and management can make a real
difference."

Prof. Mihalyi Csikszentmihalyi
Nee bedankt. Ik schrijf mij niet in.
Ik heb alles wat nodig is om:

- Prestaties te optimaliseren
- Mijn emoties te managen
- Weerbaar te zijn
- Gefocust te blijven als ik afgeleid word. 
- Te presteren onder druk
- Uitzonderlijke beslissingen te nemen
- Constant hoge prestaties te behalen
- Onder druk te vertrouwen op mijzelf
- Te pieken op het juiste moment
Meer vragen?
Mail martijn(at)theflowcentre.com of bezoek The Flow Centre
All rights reserved
Copyright 2019
The Flow Centre Pty Ltd
Bedankt voor je tijd.
Geniet van je dag.