“Je kunt alleen op je best presteren als je volledig  jezelf bent" – Peter Murphy
Het gaat erom dat je binnen jouw voetbalvisie optimaal de individuele voorkeuren van de spelers kunt benutten. Als je deze voorkeuren negeert dan gaan spelers teveel nadenken, aarzelend handelen, bewust aandacht besteden en onnodige fouten maken, waardoor er geen flow ontstaat.

Er gaat een wereld voor je open als je weet waar je allemaal op kunt letten. Elke speler heeft namelijk (onbewuste) voorkeuren die hen flow geeft. Als je dat allemaal doorhebt kun je spelers echt in hun kracht gaan zetten binnen jouw voetbalprincipes en speelwijze bij het aanvallen, verdedigen en omschakelen.

Benutten van individuele voorkeuren
1) Heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf en je sporters haalt en wil je nog effectiever worden?

2) Vind je het soms lastig om bepaalde spelers te raken, in hun kracht te zetten of "aan" te zetten?

3) Wordt er door jou of je sporters wisselvallig gepresteerd en komt dat wat in de training wel lukt er niet altijd in de wedstrijd uit?
Als trainer/coach heb je ongetwijfeld veel sportspecifieke kennis opgedaan. Maar om topvorm - Flow - te creëren gaat het erom, om boven de stof te gaan staan. Het komt er dan op aan hoe jouw spelers volledig tot expressie kunnen komen binnen jouw speelwijze.  
Deze cursus is bedoeld voor trainer/coaches in het voetbal die meer rendement uit hun team willen halen.

Waar het vaak misgaat in teams is dat de coach een speelwijze wil hanteren dat in theorie doortimmerd in elkaar zit, maar dat vervolgens tekortschiet in het benutten van de individuele voorkeuren van de spelers. Een prachtig speelconcept, dat helaas nooit flow zal opleveren.

“Flow sits at the heart of the majority, if not all, of the greatest athletic performances — and those achieved without flow would have been made even more memorable via the experience”

– Sue Jackson – Oprichter The Flow Centre
Na deze twee avonden:

  • Heb je kennis en ervaring opgedaan met Flow en de stappen naar Flow (The Pathway to Flow™) die The Flow Centre na 15 jaar ervaring met sporters op het hoogste niveau heeft ontwikkeld.

  • Ben je je bewuster van de individuele verschillen naar Flow en heb je ervaring opgedaan in het benutten van de kracht van het individu en team.

  • Heb je inzicht gekregen in hoe je kunt trainen en coachen op Flow

Wij hebben inmiddels met honderden sporters, coaches en CEO's gewerkt en kijken er naar uit jou te ontmoeten.
Doel van de Training
Het doel van deze training is dat je inzicht krijgt in individuele voorkeuren en deze optimaal leert inzetten. Dit zorgt ervoor dat je team beter presteert, zich sneller ontwikkelt en meer voldoening en plezier ervaart.

Tijdens de cursusavonden worden deze hoofdthema's behandeld:
Data: data volgt

Tijd: van 18:30 - 21:30 uur (inloop vanaf 18:00 uur)

Locatie: locatie volgt

Kosten: Tot en met zondag 31 januari kost de training € 129,- (early bird) en vanaf maandag 1 februari kost de training € 149,- (inclusief koffie, thee, lunch en versnaperingen)

Groepsgrootte: Er is plaats voor 12 deelnemers

Informatie:
Benutten van individuele voorkeuren naar Flow
De curus geeft jou inzicht in het trainen en coachen op Flow, de verschillende Flow Types van spelers en hoe je deze optimaal kunt inzetten in jouw team.

€129.00
Bespaar: € 20,-
Let op! Deze aanbieding heeft een tijdslimiet
67
DAGEN
19
UREN
53
MINUTEN
00
SECONDEN
Meer informatie over de cursus
Benutten van individuele voorkeuren naar Flow?
Werkwijze
We gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk, theoretische onderbouwing en ervaringsgerichte oefeningen.

We richten ons op jou en jouw eigen ervaringen, want je leert Flow pas echt door het zelf te ervaren. Hierdoor krijg je concrete handvatten die je kunt toepassen in je werk met anderen.

Doordat we in een groep werken met gelijkgestemde en leergierige mensen, zul je zien dat je snel leerervaringen op doet.
Onze werkwijze is...

1. Wetenschappelijk:
Deze training berust op meer dan 40 jaar Flow onderzoek

2. Praktisch:
Leer praktische Flow Skills die de wereldtop ook gebruikt

3. Actie georiënteerd:
Je leert pas echt door het te ervaren en toe te passen
“The definition of a great team, is one that is in flow more frequently than the opposition”.

– Phil Jackson – Coach NBA Chicago Bulls
Door wie?
Martijn Leonard is coach, spreker en auteur. Hij studeerde in 2008 af op Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de EUR. Hij kwam als voetballer uit voor Feyenoord en heeft 15 jaar ervaring als voetbaltrainer op elk niveau en leeftijd. Martijn begeleidde (inter)nationaal diverse (top)sporters, teams en coaches die actief zijn bij de amateurs, in de topsport, nationale teams en in de Champions League.
Deze training wordt gegeven door Next Talent in samenwerking met The Flow Centre in de persoon van Martijn Leonard. Ons team werkt al meer dan 15 jaar met Olympische Kampioenen en sporters actief op het hoogste niveau in met name Nederland, Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk.
"In gesprek met Martijn merk je aan alles dat hij de materie echt doorgrond heeft. Het delen van inzichten en het tegen hem aanhouden van problematiek ervaar ik dan ook als zeer nuttig. Zijn invalshoek werkt verrijkend en verhelderend voor mij” –  Robert van der Zwan – Trainer/Coach en ondernemer. 
"Ik zie Martijn als de ultieme flow expert. Door Martijns jarenlange studie, zijn objectieve blik en zijn heldere uitleg is hij één van de fijnste klankborden in mijn leven. Dankzij Martijn ken ik nu mijn unieke Flow Type en begrijp ik hoe ik die consistent kan inzetten. Dankzij dit inzicht voel ik mij vele malen gelukkiger en productiever. Ik verwacht dat zelfkennis en flow de komende decennia topprioriteit krijgen in de opleiding van onze nieuwe generaties. Ieder persoon die optimale prestaties en zelfontplooiing nastreeft móet dit weten.” –  Alexander Keehnen – Oprichter WIN Mastermind, in het verleden o.a. gewerkt voor Accenture en ING. 
"Je ervaart de theorie in oefeningen en er is veel interactie tijdens de bijeenkomsten over Flow. Het gaat vanzelf, dat maakt het zo leuk! Martijn creeert een mooie Flow ervaring tijdens zijn trainingen en workshops en kan het iedereen aanraden” –  Stefan Luykx – Docent MBO Rijnland en o.a. trainer Aberdeen en ADO Den Haag.  
Enkele opdrachtgevers
Over The Flow Centre
Susan Jackson is een sportpsycholoog en auteur. Sue is een van de meest geciteerde auteurs rondom Flow en schreef samen met Csikszentmihalyi het boek Flow in Sports. Sue hielp vele sporters, van recreanten tot Olympisch Kampioenen naar de optimale psychologische staat, Flow.
Cameron Norsworthy is een coach, auteur, spreker en ondernemer. Hij kwam als tennisser uit voor UK, en kreeg de Outstanding Academic Achievement Prize toegekend voor zijn publicaties op het gebied van Flow en optimaal presteren. Hij heeft verschillende Wereld-kampioenen gecoacht en sporters in verschillende sporten.
The Flow Centre is wereldleider op het gebied van trainen en coachen van optimale prestaties.

We hebben o.a. Wereldkampioenen, CEO's en vele andere professionals getraind, en meerdere boeken en wetenschappelijke artikelen uitgebracht.

The Flow Centre is opgericht door dr Susan Jackson en dr Cameron Norsworthy.
Wat anderen over
The Flow Centre zeggen
"Flow heeft een groot effect op ons leven, of het nu gaat over het surfen van een golf of in onze relaties. Het vermogen om in het moment te zijn, zonder afleiding, is cruciaal. Het helpt ons onze beslissingen, prestaties en kwaliteit van leven te verbeteren. The Flow Centre geeft ons de beste mogelijkheid om Flow te creëren.” – Tom Carroll – drie-voudig Wereldkampioen en verkozen tot de Top 10 beste surfers ooit. 

“Na het volgen van de cursus weet ik welke zaken mijn prestaties blokkeren en belemmeren. The Flow Centre heeft mijn bewustzijn over optimaal presteren naar een nieuw niveau gebracht en kan mijzelf nu managen voorafgaand en tijdens mijn uitdagingen. ” - Steven Thain, ex-atleet

“Je hebt geen idee hoe The Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit TFC meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar” Nathan Charles – Australisch Internationaal Rugby Speler
Bespaar: € 20,-
Let op! Deze aanbieding heeft
een
tijdslimiet

67
DAGEN
19
UREN
52
MINUTEN
56
SECONDEN
Benutten van individuele voorkeuren naar Flow
De curus geeft jou inzicht in trainen en coachen op Flow, de verschillende Flow Types van spelers en hoe je deze optimaal kunt inzetten in jouw team.
€129.00
“The Flow State is what takes life to the next level, for enjoyment and performance. It has been critical to reaching a string of excellent performances.”

Rebecca Soni – 8 Olympic Medals, World Record Holder
Nee bedankt. Ik schrijf mij niet in.
Ik heb alles wat nodig is om:

- Prestaties te optimaliseren
- Mijn emoties te managen
- Weerbaar te zijn
- Gefocust te blijven als ik afgeleid word. 
- Te presteren onder druk
- Uitzonderlijke beslissingen te nemen
- Constant hoge prestaties te behalen
- Onder druk te vertrouwen op mijzelf
- Te pieken op het juiste moment
Meer vragen?
Mail info(at)nexttalent.nl of bezoek Next Talent of The Flow Centre
All rights reserved
Copyright 2019
The Flow Centre Pty Ltd
Bedankt voor je tijd.
Geniet van je dag.