“The Flow State is what takes life to the next level, for enjoyment and performance. It has been critical to reaching a string of excellent performances.” 
Rebecca Soni – 8 Olympic Medals, World Record Holder
Place your text here.
Overzicht
Als je nieuwsgierig bent naar flow, persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van je prestaties, verspeel dan geen minuut meer en schrijf je in.

Deze cursus is ideaal voor degene die nieuwsgierig zijn naar flow, maar niet gelijk de grote sprong willen wagen naar onze Flow Certificate opleiding.
Leer waarom subjectieve ervaringen zo belangrijk zijn en hoe zij jouw prestaties en leven vormt.

Leer jouw optimale ervaringen te identificeren, waar je inspiratie en kracht uithaalt.

Leer dat jouw ultieme prestaties niet zomaar ontstonden, maar iets is wat je kunt managen.

In de cursus Foundations of Flow, gaan we in op de details van de flow-ervaring, de belangrijkste inzichten uit tientallen jaren flow onderzoek en we laten je herkennen welke rol flow speelt in jouw leven.

In deze introductie cursus, geven we je een overzicht van The Pathway to Flow™ en je leert belangrijke Flow skills die jou een vliegende start geven op de weg naar optimale prestaties.
Leer een eenvoudige manier om Flow te vinden.

Test je kennis over Flow en leg je ontwikkeling in deze cursus vast.

Leer hoe je een eerdere Flow ervaring kunt verankeren, waarmee je nieuwe optimale prestaties kunt opwekken

Je hebt de mogelijkheid om contact te leggen en te communiceren met mensen over de hele wereld. Je zult leren van experts op verschillende gebieden, TEDx sprekers, Wereldkampioenen, beroemde wetenschappers en coaches van Wereldkampioenen.
Product image
Foundations of Flow
Als je geïnteresseerd bent in flow, persoonlijke ontwikkeling of het verbeteren van je prestaties. Verspeel dan geen minuut meer, en schrijf je in.
€65.00
Place your text here.
Wat anderen zeggen...
“De relevante kennis en vaardigheden over het creёren van optimale prestaties en ervaringen die je ontvangt is uitstekend. Iedereen die het genoegen heeft om met The Flow Center samen te werken leert nieuwe tools om te floreren (ipv te overleven) en zal nieuwe hoogtepunten bereiken." – Carolina Asenjo – International Marketing Manager, EIT. Event: Graduate Gala

“Leren over Flow heeft mijn leven op elk gebied veranderd. TFC geeft je een praktisch systeem dat zich bewezen heeft en wat je in elke uitdaging kunt inzetten. Ik had gewild dat ik al eerder over deze kennis en praktische vaardigheden beschikte, want Flow is trainbaar.” - Lorraine Huber, Wereldkampioen skiën

“Na het volgen van de cursus was ik beter in staat om wat mijn prestaties hindert te identificeren en te managen. TFC heeft mijn bewustzijn en inzicht naar een nieuw niveau gekregen, waardoor ik beter kan dealen met mijn uitdagingen.” - Steven Thain - Directeur

“Ik ben buitengewoon blij dat TFC mij ondersteund heeft in het creëren van nieuwe frisse doelen en dat ik mijn bedrijf op elk gebied hebt kunnen afstemmen hierop. Dit zorgde voor duidelijkheid en heeft ertoe geleid dat ik mij kon concentreren op wat het belangrijkste is." – William Forwood, Group CEO

“Je hebt geen idee hoe The Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit TFC meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar.” Nathan Charles – Australisch Internationaal Rugby Speler

"Flow heeft een groot effect op ons leven, of het nu gaat over het surfen van een golf of in onze relaties. Het vermogen om in het moment te zijn, zonder afleiding, is cruciaal. Het helpt ons onze beslissingen, prestaties en kwaliteit van leven te verbeteren. The Flow Centre geeft ons de beste mogelijkheid om Flow te creëren.”
Tom Carroll – drie-voudig Wereldkampioen en verkozen tot de Top 10 beste surfers ooit. 
Deze training beïnvloed al je komende beslissingen.
Place your text here.
Susan Jackson is een sportpsycholoog, auteur en mindfulness-meditatie leraar. Sue is een van de meest geciteerde auteurs rondom Flow en schreef samen met Csikszentmihalyi het boek Flow in Sports. Sue hielp vele sporters, van recreanten tot Olympisch Kampioenen naar de optimale psychologische staat, Flow.
Cameron Norsworthy is een coach, auteur, spreker en ondernemer. Hij kwam als tennisser uit voor UK, en kreeg de Outstanding Academic Achievement Prize toegekend voor zijn publicaties op het gebied van Flow en optimaal presteren. Hij heeft verschillende Wereld-kampioenen gecoacht en sporters in verschillende sporten.
Hoe werkt het?
De cursus is online, op eigen tempo en je kunt direct starten.

De cursus is mobiel-, tablet- en desktopvriendelijk en maakt gebruik van de nieuwste e-learning technologie.

De cursus is gebaseerd op actiegericht leren, met als doel om de kennis en vaardigheden eigen te maken.

De cursusinhoud, je aantekeningen en communicatie met community en jouw coach bevinden zich allemaal op één platform voor een gestroomlijnde ervaring.

Tijdens de cursus krijg je een cursus facilitator aangewezen waarmee je tijdens de cursus kunt communiceren.
Meld je direct aan. Het kost je hetzelfde als een avondje uit.
Martijn Leonard is coach, spreker en auteur. Hij studeerde in 2008 af op Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de EUR. Hij kwam als voetballer uit voor Feyenoord en heeft 15 jaar ervaring als voetbaltrainer op elk niveau en leeftijd. Martijn begeleidde (inter)nationaal diverse (top)sporters, teams en coaches die actief zijn bij de amateurs, in de topsport, nationale teams en in de Champions League.
Ontmoet jouw facilitators
Product image
Foundations of Flow
Als je geïnteresseerd bent in flow, persoonlijke ontwikkeling of het verbeteren van je prestaties. Verspeel dan geen minuut meer, en schrijf je in.
€65.00
Place your text here.
FAQs
Is het de prijs waard?

We hebben organisaties meer dan €10.000,- laten betalen voor deze training. Flow training heeft letterlijk het leven veranderd van vrijwel iedereen die binnen TFC werkt en honderden anderen. Het leven benaderen met een Flow Mindset kan een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je dingen doet, wat je doet en de kwaliteit van leven die je ervoor terugkrijgt. We beloven geen toverdrankjes of magische pillen, je moet zelf het werk ervoor doen, maar de kennis en vaardigheden die betrokken zijn bij onze Flow trainingen geven je een structuur die je kunt toepassen in je sport, carrière en leven en zullen je ervaring en prestaties enorm doen verbeteren.


Hoe lang duurt de cursus?

De cursus kun je binnen enkele uren afronden, maar dit raden we niet aan. Er zijn een aantal praktische opdrachten waarvan we aanmoedigen deze uit te voeren en mee te oefenen. We raden je daarom aan om meer dan 20uur te besteden om deze cursus te voltooien.


Ontvang ik een certificaat?

Nee. Deze cursus is een introductiecursus en geeft je een overzicht en inzicht waarmee je flow training kunt voorzetten. Certificaten worden alleen uitgegeven voor onze signature opleidingen, omdat deze een uitgebreid curriculum bevatten en nog meer de diepte ingaan.


Heb je toegang tot de cursus nadat je deze voltooid hebt?

Absoluut. Je hebt nog voor lange tijd toegang tot deze cursus. Je bent dus vrij om de verschillende onderdelen opnieuw te bekijken en zo vaak je maar wilt de specifieke technieken en lessen bij te schaven.

Maar dat is niet alles: je hebt ook de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van anderen uit de communitie die de cursus volgen. We hebben goede feedback ontvangen over de gesprekken die tussen deelnemers onderling plaatsvinden. Zodra je de cursus hebt voltooid, blijf je nog een lange tijd toegang houden tot de communitie van deze cursus om feedback te ontvangen of geven en ervaringen uit te wisselen.

Net als bij het lezen van een boek, halen we soms de tweede keer meer uit de cursus. We raden je dus aan om de cursus maanden later nog eens te bekijken. Je zult op jouw reis in contact komen met meer gelijkgestemde mensen wat jouw persoonlijke ontwikkeling zal versterken.
Wil je nog meer weten?
Place your text here.
We kijken ernaar uit om jou op deze cursus te ontmoeten
Of ga verder naar The Flow Centre