“The Flow State is what takes life to the next level, for enjoyment and performance. It has been critical to reaching a string of excellent performances.” -  Rebecca Soni – 8 Olympic Medals, World Record Holder
Je hebt hard gewerkt aan je techniek, fysieke kracht, inzicht en aan het optimaliseren van je materiaal. Alleen merk je nu dat je het mentale aspect nog niet geoptimaliseerd hebt.                        
Unlock your Potential
Je bent ambitieus en hebt (weleens) te maken met twijfels, verwachtingen, succes en tegenslag. Je voelt dat het nu echt tijd is om ook de psychologische kant van het presteren te perfectioneren en te leren wat het verschil is tussen net wel en net niet. 
"Als jij je hierin herkent, neem dan contact met ons op over de unieke aanbieding hieronder"
1) Heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt en wil je nog effectiever worden?

2) Belemmeren emoties, gedachten en gevoelens jouw prestaties negatief?

3) Heb je moeite om onder druk te presteren, je motivatie te managen of ben je bang om te falen?
Voordat sporters met ons werken horen wij vaak de reactie: "Soms gaat het vanzelf, maar ik zou willen dat dit vaker voorkomt"

Als jij je hierin herkent, dat kun jij je waarschijnlijk ook hier mee identificeren:

 • Ik heb het gevoel dat ik er niet alles uithaal
 • Ik presteer minder onder druk
 • Ik presteer niet constant
 • Ik heb moeite om mijn gedachten en emoties te managen
 • Mijn motivatie is wisselvallig
 • Ik wil meer plezier hebben in mijn sport
Het doel van het individuele Training- en Coaching-programma is dat je leert hoe je vorm creëert, in vorm blijft en hoe je weer in vorm terug komt als je eruit bent geraakt, zodat duurzame optimale prestaties ontstaan.

Pieken op het juiste moment is trainbaar! We maken het praktisch door ons op deze vier onderdelen te richten:
Doel van het programma
Binnen deze thema’s worden essentiële Flow Skills getraind die de wereldtop ook gebruikt. Veel sporters geven na de training aan, dat ze deze Flow Skills al veel eerder hadden willen ontwikkelen.
“Als je mentaal sterk bent en leert over flow zul je zeker 90% van de sporters een stap voor zijn.” -  Lorainne Huber – Wereldkampioen
We hebben wereldkampioenen en een groot aantal andere sporters getraind, en boeken en wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Wij hopen nu met jou samen te werken.

Het is ons doel om de trainingen voor de wereldtop beschikbaar te maken voor iedereen. Dit is waarom we een 'Individueel Training- & Coachingprogramma' hebben ontwikkeld.
Webinar - Hoe Manage je jouw Motivatie
€30 
€30 
€65 
Webinar - Hoe Manage je jouw Emoties
Cursus: The 'Foundations of Flow'
Totale Waarde: € 185
Om je op weg te helpen geven we je een cadeau t.w.v. € 185,- Als jij je inschrijft voor het Flow in Voetbal programma.
+
TFC Membership - Jaarlijkse conferentie
€60 
Prijs op aanvraag
Inbegrepen:
Flow in Voetbal pakket
 • Training- en coachingprogramma Flow in Voetbal
 • Leer Essentiele Flow Skills die de wereldtop ook gebruikt om je prestaties te maximaliseren
 • Ervaar de toepassing van de Flow Skills direct op het veld
 • Toegang tot online cursussen van The Flow Centre - Foundations of Flow & Flow Certificate
 • Leer hoe je in flow geraakt, in flow blijft en in terug komt als je eruit bent geraakt.
 • Maak de stappen naar Flow - de Pathway to Flow - je eigen
 • Leer te pieken op het juiste moment
 • TFC Membership - Jaarlijke conferentie
Let op! Ons kado heeft een tijdslimiet 
00
DAGEN
00
UREN
20
MINUTEN
00
SECONDEN
Na het Training- & coachingprogramma bezit je de nieuwste mental skills waarmee je leert:
 • Onder druk te presteren en jouw prestaties en ontwikkeling te optimaliseren
 • Constanter te presteren en jouw motivatie te managen
 • Jouw brein en emoties te managen en weerbaar wordt voor afleidingen.
Je hebt daarnaast de mogelijkheid om contact te leggen en te sparren met gelijkgestemde, leergierige mensen van over de hele wereld.
Wij hebben inmiddels met honderden sporters gewerkt van amateur tot de absolute wereldtop. We zouden het geweldig vinden als jij je bij ons en de duizenden anderen die onze training hebben gevolgd aansluit.
“Every gold medal or world championship that’s ever been won, most likely, we now know, there is a flow state behind the victory”.
Dr. Csikszentmihalyi deed meer dan veertig jaar lang psychologisch onderzoek naar Flow en ontdekte dat Flow een optimale staat van bewustzijn is waarin mensen het beste presteren en zich het beste voelen.

Dr. Susan Jackson (oprichter The Flow Centre) vertaalde in samenwerking met Csikszentmihalyi als eerste persoon in de wereld de flow ervaring naar de sportwereld. En met succes!

Meer over flow
Nieuwe manier van presteren!
Traditionele mentale trainingen zorgen lang niet altijd voor prestatieverbetering. Flow-management is een integraal onderdeel geworden naar optimale prestaties van vele sporters en coaches in Australië, Verenigd Koninkrijk en Amerika. The Flow Centre Nederland deelt de inzichten over Flow nu graag in eigen land.


"Als voetballer verdiepte ik mij in alles wat mij beter zou kunnen maken, dus ook in flow. We hebben allemaal het vermogen om in flow te geraken. Dankzij flow kan ieder van ons zichzelf overtreffen." – Ruud van Nistelrooij
Door wie?
Martijn Leonard is coach, spreker en auteur. Hij studeerde in 2008 af op Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de EUR. Hij kwam als voetballer uit voor Feyenoord en heeft 15 jaar ervaring als voetbaltrainer op elk niveau en leeftijd. Martijn begeleidde (inter)nationaal diverse (top)sporters, teams en coaches die actief zijn bij de amateurs, in de topsport, nationale teams en in de Champions League. 
Deze training wordt gegeven door The Flow Centre in de persoon van Martijn Leonard. Ons team werkt al meer dan 15 jaar met Olympische Kampioenen en sporters actief op het hoogste niveau in met name Nederland, Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk.
"In gesprek met Martijn merk je aan alles dat hij de materie echt doorgrond heeft. Het delen van inzichten en het tegen hem aanhouden van problematiek ervaar ik dan ook als zeer nuttig. Zijn invalshoek werkt verrijkend en verhelderend voor mij” –  Robert van der Zwan – Trainer/Coach en ondernemer. 
"Ik heb met heel veel plezier samengewerkt met Martijn. Voor mij persoonlijk zijn eigenschappen als open, eerlijk, betrouwbaar en kennis van zaken erg belangrijk. In onze driejarige samenwerking heb jij deze eigenschappen altijd laten zien” – Wim van Zinnen – professioneel voetballer bij o.a. Feyenoord en NEC
"Je ervaart de theorie in oefeningen en er is veel interactie tijdens de bijeenkomsten over Flow. Het gaat vanzelf, dat maakt het zo leuk! Martijn creeert een mooie Flow ervaring tijdens zijn trainingen en workshops en kan het iedereen aanraden” –  Stefan Luykx – Docent MBO Rijnland en o.a. trainer Aberdeen en ADO Den Haag.
"Met Martijn is het fijn samenwerken en hij heeft mij goed geholpen met de knelpunten die ik op en naast de sport had. Ik heb bij Martijn geleerd hoe ik mijn brein kan managen en mij optimaal voorbereiden om de beste prestatie te behalen. Zowel binnen als buiten mijn sport” – Casper Wolf – professioneel Snowboarder
"Ik zie Martijn als de ultieme flow expert. Door Martijns jarenlange studie, zijn objectieve blik en zijn heldere uitleg is hij één van de fijnste klankborden in mijn leven. Dankzij Martijn ken ik nu mijn unieke Flow DNA en begrijp ik hoe ik die consistent kan inzetten. Dankzij dit inzicht voel ik mij vele malen gelukkiger en productiever. Ik verwacht dat zelfkennis en flow de komende decennia topprioriteit krijgen in de opleiding van onze nieuwe generaties. Ieder persoon die optimale prestaties en zelfontplooiing nastreeft móet dit weten.” –  Alexander Keehnen – Oprichter WIN Mastermind, in het verleden o.a. gewerkt voor Accenture en ING. 
Enkele opdrachtgevers
Over The Flow Centre
The Flow Centre is wereldleider op het gebied van trainen en coachen van optimale prestaties.

We hebben o.a. Wereldkampioenen, CEO's en vele andere professionals getraind, en meerdere boeken en wetenschappelijke artikelen uitgebracht.

The Flow Centre is opgericht door dr Susan Jackson en dr Cameron Norsworthy.

Susan Jackson is een sportpsycholoog, auteur en mindfulness-meditatie leraar. Sue is een van de meest geciteerde auteurs rondom Flow en schreef samen met Csikszentmihalyi het boek Flow in Sports. Sue hielp vele sporters, van recreanten tot Olympisch Kampioenen naar de optimale psychologische staat, Flow.
Cameron Norsworthy is een coach, auteur, spreker en ondernemer. Hij kwam als tennisser uit voor UK, en kreeg de Outstanding Academic Achievement Prize toegekend voor zijn publicaties op het gebied van Flow en optimaal presteren. Hij heeft verschillende Wereld-kampioenen gecoacht en sporters in verschillende sporten.
Locaties
Sportcampus Zuiderpark, te Den Haag
Onze vaste locaties staan hieronder aangegeven. Online afspreken of op andere locaties behoort ook tot de mogelijkheden.
Sportstad Heerenveen, te Heerenveen
Sportcampus TU Delft, te Delft
Het trainen van je brein werkt. Train jij al je brein? 
Wereldkampioene Lorraine's boodschap aan jou
"Flow heeft een groot effect op ons leven, of het nu gaat over het surfen van een golf of in onze relaties. Het vermogen om in het moment te zijn, zonder afleiding, is cruciaal. Het helpt ons onze beslissingen, prestaties en kwaliteit van leven te verbeteren. The Flow Centre geeft ons de beste mogelijkheid om Flow te creëren.” – Tom Carroll – drie-voudig Wereldkampioen en verkozen tot de Top 10 beste surfers ooit. 

“Na het volgen van de cursus weet ik welke zaken mijn prestaties blokkeren en belemmeren. The Flow Centre heeft mijn bewustzijn over optimaal presteren naar een nieuw niveau gebracht en ik kan mijzelf nu managen voorafgaand en tijdens mijn uitdagingen. ” - Steven Thain, ex-atleet

“Je hebt geen idee hoe The Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit TFC meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar” Nathan Charles – Australisch Internationaal Rugby Speler
“Michael Jordan's gift was not that he could jump high, run fast, or shoot a basketball. His gift was that he was completely present... and that was the seperator”. - In The Last Dance - episode 10
Ben je nog niet helemaal zeker of je een programma wilt volgen?
Heb jij nu alles wat nodig is om:

- Prestaties te optimaliseren
- Jouw emoties te managen
- Weerbaar te zijn
- Gefocust te blijven als je afgeleid wordt. 
- Te presteren onder druk
- Uitzonderlijke beslissingen te nemen
- Constant hoge prestaties te behalen
- Onder druk te vertrouwen op jezelf 
- Te pieken op het juiste moment
Meer vragen?
Mail martijn(at)theflowcentre.com of bezoek The Flow Centre
All rights reserved
Copyright 2019
The Flow Centre Pty Ltd
Bedankt voor je tijd.
Geniet van je dag.