“Je kunt alleen op je best presteren als je
volledig jezelf bent"
– Peter Murphy
Het gaat erom dat je binnen jouw voetbalvisie optimaal de individuele voorkeuren van de spelers kunt benutten. Als je deze voetbalvoorkeuren negeert dan gaan spelers teveel nadenken, aarzelend handelen, bewust aandacht besteden en onnodige fouten maken, waardoor er geen flow ontstaat.

Er gaat een wereld voor je open als je weet waar je allemaal op kunt letten. Elke speler heeft namelijk (onbewuste) voetbalvoorkeuren die hen flow geeft. Als je dat allemaal doorhebt kun je spelers echt in hun kracht gaan zetten binnen jouw voetbalprincipes en speelwijze bij het aanvallen, verdedigen en omschakelen.

Benutten van
Individuele voorkeuren naar Flow
1) Heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf en je sporters haalt en wil je nog effectiever worden?

2) Vind je het soms lastig om bepaalde spelers te raken, in hun kracht te zetten of "aan" te zetten?

3) Wordt er door jou of je sporters wisselvallig gepresteerd en komt dat wat in de training wel lukt er niet altijd in de wedstrijd uit?
Als trainer/coach heb je ongetwijfeld veel sportspecifieke kennis opgedaan. Maar om topvorm - Flow - te creëren gaat het erom, om boven de stof te gaan staan. Het komt er dan op aan hoe jouw spelers volledig tot expressie kunnen komen binnen jouw speelwijze.  
Deze cursus is bedoeld voor trainer/coaches in het voetbal die meer rendement uit hun team willen halen.

Waar het vaak misgaat in teams is dat de coach een speelwijze wil hanteren dat in theorie doortimmerd in elkaar zit, maar dat vervolgens tekortschiet in het benutten van de individuele voorkeuren van de spelers. Een prachtig speelconcept, dat helaas nooit flow zal opleveren.

“Flow sits at the heart of the majority, if not all, of the greatest athletic performances — and those achieved without flow would have been made even more memorable via the experience”

– Sue Jackson – Oprichter The Flow Centre
Na deze twee avonden:

  • Heb je kennis en ervaring opgedaan met Flow en de stappen naar Flow (The Pathway to Flow™) die The Flow Centre na 15 jaar ervaring met sporters op het hoogste niveau heeft ontwikkeld.

  • Ben je je bewuster van de individuele verschillen naar Flow en heb je ervaring opgedaan in het benutten van de kracht van het individu en team.

  • Heb je inzicht gekregen in hoe je kunt trainen en coachen op Flow

Wij hebben inmiddels met honderden sporters, coaches en CEO's gewerkt en kijken er naar uit jou te ontmoeten.
Doel van de Training
Het doel van deze training is dat je inzicht krijgt in individuele voorkeuren en deze optimaal leert inzetten. Dit zorgt ervoor dat je team beter presteert, zich sneller ontwikkelt en meer voldoening en plezier ervaart.

Tijdens de cursusavonden worden deze hoofdthema's behandeld:
Trainingsdata:
- Woensdag 24 maart & 7 april 2021 in Den Haag
- Woensdag 19 mei & 2 juni 2021 in Utrecht
- Woensdag 30 juni & 14 juli 2021 in Den Haag

Tijd: van 18:30 - 21:30 uur (inloop vanaf 18:00 uur)

Locaties: Den Haag en Utrecht

Kosten: Tot en met 28 februari kost de training € 129,- (early bird) en vanaf 1 maart kost de training € 149,- (inclusief koffie, thee, lunch en versnaperingen)

Groepsgrootte: Er is plaats voor 16 deelnemers

Informatie:
Benutten van individuele voorkeuren naar Flow
Deze cursus geeft jou inzicht in de individuele voorkeuren van spelers naar flow. En hoe je kunt trainen en coachen naar flow, zodat jij als coach het maximale uit je team haalt.

€129.00
Bespaar: € 20,-
Let op! Deze aanbieding heeft een tijdslimiet
00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Meer informatie over de cursus
Benutten van individuele voorkeuren naar Flow?
Werkwijze
We gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk, theoretische onderbouwing en ervaringsgerichte oefeningen.

We richten ons op jou en jouw eigen ervaringen, want je leert Flow pas echt door het zelf te ervaren. Hierdoor krijg je concrete handvatten die je kunt toepassen in je werk met anderen.

Doordat we in een groep werken met gelijkgestemde en leergierige mensen, zul je zien dat je snel leerervaringen op doet.
Onze werkwijze is...

1. Wetenschappelijk:
Deze training berust op meer dan 40 jaar Flow onderzoek

2. Praktisch:
Leer praktische Flow Skills die de wereldtop ook gebruikt

3. Actie georiënteerd:
Je leert pas echt door het te ervaren en toe te passen
“The definition of a great team, is one that is in flow more frequently than the opposition”.

– Phil Jackson – Coach NBA Chicago Bulls
Door wie?
Martijn Leonard is coach, spreker en auteur. Hij studeerde in 2008 af op Flow in Sports bij Olympische Sporters aan de EUR. Hij kwam als voetballer uit voor Feyenoord en heeft 15 jaar ervaring als voetbaltrainer op elk niveau en leeftijd. Martijn begeleidde (inter)nationaal diverse (top)sporters, teams en coaches die actief zijn bij de amateurs, in de topsport, nationale teams en in de Champions League.
Deze training wordt gegeven door Next Talent in samenwerking met The Flow Centre in de persoon van Martijn Leonard. Ons team werkt al meer dan 15 jaar met Olympische Kampioenen en sporters actief op het hoogste niveau in met name Nederland, Amerika, Australië en het Verenigd Koninkrijk.
"Om het spelen op team niveau te optimaliseren zullen de individuen in hun functioneren geoptimaliseerd moeten worden. Met het maximaliseren van hun persoonlijke voorkeuren binnen de speelwijze gaat het rendement ongelooflijk omhoog. Een must voor elke trainer!” –  Giovanni Franken – Trainer ADO Den Haag o18. 
"Het inzicht in de voetbalvoorkeuren geeft op een praktische manier helderheid in de coach- en trainbaarheid van spelers. Ook in de teamdynamiek, het verbinden van spelers en coachstaf, vormt het voor ons een onmisbaar instrument.”
– 
Frank de Boer – Bondcoach Nederlands elftal & Trainer Ajax 1.  

"Als coach had ik behoefte aan meer inzicht in mijn spelers en staf om beter te kunnen coachen en beslissingen te nemen. Het systeem van voetbalvoorkeuren verbaast mij steeds weer in positieve zin. De informatie is valide, accuraat en direct toepasbaar.” –  Foppe de Haan – O.a. Trainer Jong Oranje en SC Heerenveen
"Door de inzichten ben ik veel beter in staat om mijn speelwijze, wedstijdvoorbereiding en coaching af te stemmen op mijn spelers. Inzicht in de individuele voetbalvoorkeuren van spelers stelt mij in staat om maatwerk te leveren, beter op hun af te stemmen en spelers in hun kracht te zetten.” –  Marvin van der Valk – ex staflid ADO Den Haag en trainer ADO Den Haag o16. 
"Er gaat een wereld voor je open en Next Talent/The Flow Centre biedt topkwaliteit. Met de inzichten in de voetbalvoorkeuren van spelers heb ik extra tools gekregen om de knelpunten in de speelwijze beter op te lossen. Ik ben nu beter in staat om  het rendement van key-spelers op key-momenten te verhogen. ” –  Stefan Luykx – Docent KNVB & AJAX en o.a. trainer van Aberdeen en ADO Den Haag.  
"Zaken als groepsdynamiek en karakter-eigenschappen van spelers zijn bepalende elementen in het teamproces. De voetbalvoorkeuren zijn uitermate bruikbaar in de praktijk. Het geeft je als coach goede handvatten om jezelf en je team te ontwikkelen.” –  Louis van Gaal – O.a. Trainer Ajax, Barcelona, Bayern Munchen en Nederlands elftal. 
Enkele opdrachtgevers
Over The Flow Centre
Susan Jackson is een sportpsycholoog en auteur. Sue is een van de meest geciteerde auteurs rondom Flow en schreef samen met Csikszentmihalyi het boek Flow in Sports. Sue hielp vele sporters, van recreanten tot Olympisch Kampioenen naar de optimale psychologische staat, Flow.
Cameron Norsworthy is een coach, auteur, spreker en ondernemer. Hij kwam als tennisser uit voor UK, en kreeg de Outstanding Academic Achievement Prize toegekend voor zijn publicaties op het gebied van Flow en optimaal presteren. Hij heeft verschillende Wereld-kampioenen gecoacht en sporters in verschillende sporten.
The Flow Centre is wereldleider op het gebied van trainen en coachen van optimale prestaties.

We hebben o.a. Wereldkampioenen, CEO's en vele andere professionals getraind, en meerdere boeken en wetenschappelijke artikelen uitgebracht.

The Flow Centre is opgericht door dr Susan Jackson en dr Cameron Norsworthy.
Wat anderen over
The Flow Centre zeggen
"Flow heeft een groot effect op ons leven, of het nu gaat over het surfen van een golf of in onze relaties. Het vermogen om in het moment te zijn, zonder afleiding, is cruciaal. Het helpt ons onze beslissingen, prestaties en kwaliteit van leven te verbeteren. The Flow Centre geeft ons de beste mogelijkheid om Flow te creëren.” – Tom Carroll – drie-voudig Wereldkampioen en verkozen tot de Top 10 beste surfers ooit. 

“Na het volgen van de cursus weet ik welke zaken mijn prestaties blokkeren en belemmeren. The Flow Centre heeft mijn bewustzijn over optimaal presteren naar een nieuw niveau gebracht en kan mijzelf nu managen voorafgaand en tijdens mijn uitdagingen. ” - Steven Thain, ex-atleet

“Je hebt geen idee hoe The Flow Centre mijn leven veranderd heeft. De lessen die ik vanuit TFC meeneem in mijn sport en dagelijks leven zijn onbetaalbaar” Nathan Charles – Australisch Internationaal Rugby Speler
Bespaar: € 20,-
Let op! Deze aanbieding heeft
een
tijdslimiet

00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Benutten van individuele voorkeuren naar Flow
Deze cursus geeft jou inzicht in de individuele voorkeuren van spelers naar flow. En hoe je kunt trainen en coachen naar flow, zodat jij als coach het maximale uit je team haalt.
€129.00
“The Flow State is what takes life to the next level, for enjoyment and performance. It has been critical to reaching a string of excellent performances.”

Rebecca Soni – 8 Olympic Medals, World Record Holder
Ben je nog niet helemaal zeker of je deze training wilt volgen?
Heb jij alles wat nodig is om:

- Het maximale uit je spelers te halen
- Je spelers 'aan' te zetten
- Het maximale uit jezelf te halen
- Je speler in hun kracht te zetten
- Jouw emoties te managen
- Weerbaar te zijn
- Gefocust te blijven als je afgeleid word. 
- Te presteren onder druk
- Uitzonderlijke beslissingen te nemen
- Constant hoge prestaties te behalen
- Onder druk te vertrouwen op jezelf
- Te pieken op het juiste moment?
Meer vragen?
Mail info(at)nexttalent.nl of bezoek Next Talent of The Flow Centre
All rights reserved
Copyright 2019
The Flow Centre Pty Ltd
Bedankt voor je tijd.
Geniet van je dag.